E-mail marketing

Meer verkopen realiseren? De relatie met je klanten versterken? E-mail marketing is hier een perfect middel voor. Ontdek wat e-mail marketing voor jou bedrijf kan betekenen!

 

E-mail marketing

Meer verkopen realiseren? De relatie met je klanten versterken? Dit kan met E-mail marketing! Je kunt precies bepalen welke klanten de e-mail ontvangen en zo kun je deze precies afstemmen op de ontvangers. Dit maakt het een doeltreffende manier om contact te hebben met je (potentiële) klanten met een hoge respons als gevolg. Het mooie hiervan is dat alles is bij te houden. Wie de mail heeft geopend, via welke link ze door geklikt hebben en hoe vaak. De effectiviteit is zo nauwkeurig te bepalen. Verder zorgen we ervoor dat bezoekers zich via je website en eventuele sociale media direct voor de nieuwsbrief kunnen inschrijven. 

Mailchimp

Voor nieuwsbrieven werken we met het programma MailChimp. We richten het systeem voor je in en zorgen dat je op een wettelijk goedgekeurde manier aan de slag kan. Ook zorgen we voor bij jouw huisstijl passende templates. Vervolgens kan je zelf met de e-mail campagne beginnen. Heb je hier geen zin in? Dan kun je het volledig aan ons overlaten. Je hoeft alleen maar tekst en afbeeldingen aan te leveren. Wij stellen de mails op en versturen hem eventueel. 

Succesvol aan de slag met e-mail marketing? Neem contact met ons op!

 

Voordelen:

Meer leads en verkopen
Versterk de relatie met je klanten
Gebruiksvriendelijk systeem
Bepaal zelf hoeveel je uitbesteed
After-sales oplossingen en meer

 

Wouter Groen

“Wat kan ik voor je betekenen?”

“Wat kunnen wij voor je betekenen?”

Ik heb interesse in*
Lees hier de privacy verklaring