Online Marketing bureau Deventer

Haal meer uit je online wereld!

 

Online marketing bureau Deventer

Ben je opzoek naar een online marketing bureau in Deventer? Stop dan met zoeken. Wij helpen jou tegen een betaalbaar tarief met al je online marketing vraagstukken zoals het hoger laten ranken van jouw website in Google, social media campagnes, e-mailcampagnes en online adverteren! 

Hoog ranken in Google

Dat je website goed vindbaar moet zijn via Google spreekt natuurlijk voor zich. Maar daar komt meer bij kijken dan alleen maar populaire zoektermen op je website te laten terugkomen. Wist je dat de populariteit van je website ook een belangrijke rol speelt? Daarnaast is het mogelijk om direct hoog te ranken in Google door middel van advertenties. Deze sturen bezoekers door naar een landingspagina op je website waar ze overgehaald worden tot een conversie. 

Facebook campagnes

Ondanks dat Snapchat en Instagram steeds populairder worden is Facebook in Nederland nog steeds het meest gebruikte social media kanaal. Anders dan je website is social media niet alleen eenrichtingsverkeer. Wil je echt een klantgerichte boodschap voeren, dan is er niets beter dan het gesprek aan te gaan met geïnteresseerden. Zo kun je beter inspelen op de wensen van je klant. Naarmate je campagne succesvoller wordt veranderen je volgers als het ware in fans. Ook biedt Facebook uitgebreide mogelijkheden om gericht te adverteren. We helpen je graag met het zo effectief mogelijk inzetten van Facebook.

Social media strategie

Natuurlijk is Facebook niet het enige kanaal dat effectief ingezet kan worden. Instagram, Twitter, LinkedIn en zelfs Snapchat kunnen een waardevolle toevoeging zijn voor jouw bedrijf. Samen stellen we een social media strategie vast met de kanalen die het beste bij jouw bedrijf passen. Ook kunnen we ondersteuning bieden in het beheer van je social media kanalen. 

Persoonlijke benadering

Realize Online hecht waarde aan een persoonlijke benadering. We komen bij je langs en kijken samen hoe we jouw online doelstellingen zo optimaal mogelijk kunnen invullen en welke middelen daarbij passen. 

Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

 

Voordelen:

Snel vindbaar in Google
Meer bezoekers op je website
Sneller groeiende naamsbekendheid
Hogere conversie op je website
Effectief benaderen van je doelgroep

“Wat kan ik voor je betekenen?”

“Wat kunnen wij voor je betekenen?”

Ik heb interesse in*
Lees hier de privacy verklaring

Jelmer Clemenkowff