ONS TEAM

Realize Online is een jonge onderneming die staat voor individuele aandacht voor de klant. Het inleven in de klant, de informele werksfeer en onze passie voor de online wereld maakt ons een persoonlijke en betrouwbare partner met een frisse blik op webdesign en online marketing.

 

Het ontstaan van Realize Online

Realize Online is ontstaan uit een samenwerking tussen twee online marketing gekken. Na eerder enkele projecten samen gedaan te hebben kwamen zij er achter dat hun kwaliteiten elkaar perfect aanvullen. Ze sloten de handen ineen en enkele weken later was Realize Online een feit.
Voor Realize Online is geen klant, bedrijf of opdracht hetzelfde, daarom leveren Wouter en Jelmer altijd maatwerk. Samen realiseren zij jouw online wereld!

Jelmer en Wouter van Realize Online
Ons team

Jelmer Clemenkowff

Jelmer is een sociale en goedlachse online marketing held. Hij is geboren en getogen in het altijd mooie Twello maar sinds een paar jaar niet meer van de Brink in Deventer af te slaan. Vandaar dat de voorliefde voor Deventer ook op deze website niet te missen is. Jelmer houdt niet van half werk, wanneer er een project of opdracht wordt gestart, zal hij er altijd voor zorgen dat het tot een goed einde wordt gebracht!

Jelmer Clemenkowff

Jelmer is een sociale en goedlachse online marketing held. Hij is geboren en getogen in het altijd mooie Twello maar sinds een paar jaar niet meer van de Brink in Deventer af te slaan. Vandaar dat de voorliefde voor Deventer ook op deze website niet te missen is. Jelmer houdt niet van half werk, wanneer er een project of opdracht wordt gestart, zal hij er altijd voor zorgen dat het tot een goed einde wordt gebracht!

Ons team

Bel Jelmer:
06-15373799

Wouter Groen

Wouter is een boomlange vent die flink zijn best heeft gedaan om boven het maaiveld uit te steken. Deze online alleskunner gebruikt zijn uitgebreide kennis om elke opdracht tot een goed einde te brengen. Overal ziet hij oplossingen en dat bewijst hij keer op keer. Hij is zelfs in de meest stressvolle situatie de rust zelf. Verder heeft hij een voorliefde voor Indisch eten en neemt zijn Indische rijsttafel regelmatig mee als lunch.  

Wouter Groen

Bel Wouter:
06-45377903

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs voor een