Social Media Marketing

Het inzetten van sociale media voor je bedrijf zorgt voor meer naamsbekendheid, directer contact met de klant en meer potentiële klanten. Doormiddel van social media marketing kan je zeer gericht met je doelgroep communiceren. Realize Online helpt je hier bij!

 

Social media marketing

Tegenwoordig zijn Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en nieuwkomer Snapchat niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en aanwezigheid is een must voor ieder bedrijf. “Maar geïnteresseerde kunnen toch terecht op mijn website?” Het probleem is dat het hier om eenrichtingsverkeer gaat. Op de website geef je informatie aan die je denkt de klant te moeten geven. Een productgerichte boodschap voert de boventoon. Wil je echt een klantgerichte boodschap voeren, dan is er niets beter dan het gesprek aan te gaan met geïnteresseerden. Zo kun je beter inspelen op de wensen van je klant. Naarmate je campagne succesvoller wordt veranderen je volgers als het ware in fans. Dit heeft als gevolg dat deze fans als het ware als ambassadeur van jouw bedrijf aanbevelingen gaan doen over jouw bedrijf. Dit resulteert in nieuwe klanten. Deze nieuwe klanten zullen sneller tot een aankoop overgaan, omdat deze door een bevriend iemand op jouw bedrijf zijn gewezen.

Social Media Strategie

‘Maar hoe pak ik dit aan? Welke berichten moet ik plaatsen om succesvol te worden?” Zonder strategie blijft succes uit. Realize Online helpt je met het opzetten van de strategie. We bepalen de doelen en kanalen die voor jouw bedrijf interessant zijn. Zo kunnen jij en je werknemers optimaal gebruik maken van Social Media. Wil je dat we je meer dan alleen helpen? Realize Online biedt ook ondersteuning in het beheer van je Social Media kanalen.

Succesvol aan de slag met Social Media marketing? Neem contact met ons op!

 

Voordelen:

Strategie passend bij jouw bedrijf
Verhoog je klantenbinding
Beter inspelen op de wensen van je klant
Zelf doen of in beheer

“Wat kan ik voor je betekenen?”

“Wat kunnen wij voor je betekenen?”

Ik heb interesse in*
Lees hier de privacy verklaring

Jelmer Clemenkowff