Webdesign

Een website is het middelpunt van het online bestaan van jouw bedrijf. Een goede website leidt tot klantcontact, het genereren van leads, de verkoop van producten en het realiseren van andere bedrijfsspecifieke doelen. Realize Online maakt dit voor je mogelijk.

 

Webdesign

Tegenwoordig is iedereen online, ook de doelgroep van jouw bedrijf én jouw concurrenten. Zonder website tel je dus niet mee. Een website is tegenwoordig veel meer dan een online visitekaartje. Je website is het middelpunt van het online bestaan van jouw bedrijf. Een goede website leidt tot klantcontact, het genereren van leads, de verkoop van producten en het realiseren van andere bedrijfsspecifieke doelen.

Website of webshop op maat

Wij ontwerpen jouw website volledig op maat en naar jouw wensen. Alle gewenste functies zijn mogelijk. Ook kun je bij ons terecht voor de ontwikkeling van zowel kleine als grote, commercieel sterke webshops. Alle websites en webshops die wij ontwikkelen, zijn geschikt voor desktop, laptop, tablet en mobiel. Zo kunnen je websitebezoekers jou op elke denkbare manier bereiken.

Hosting en onderhoud

Naast de ontwikkeling en het onderhoud van de website, bieden wij ook de mogelijkheid tot de verzorging van hosting, een domeinnaam, e-mailadressen en de beveiliging van jouw website. Daarnaast bieden wij snelle ondersteuning bij vragen over of het aanpassen op de website.

Extra opties

Wanneer je nog geen eigen logo en/of huisstijl hebt, kunnen wij deze in overleg met onze grafisch vormgever voor je laten ontwerpen. Deze huisstijl nemen we vervolgens mee tijdens het ontwerpen van de website. Verder zijn foto’s op een website van cruciaal belang. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze professionele fotograaf.

Enthousiast geworden? Bekijk hieronder de dienst die het beste bij je past of neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Voordelen:

Converterende websites & webshops
Mobiel- & tabletvriendelijk
Gebruiksvriendelijk CMS
Maatwerk naar wens
Webhosting en ondersteuning

 

Website Ontwikkeling

Website Ontwikkeling

Ontdek de voordelen van een eigen website. We zoeken samen naar de mogelijkheden die perfect passen bij jou en je bedrijf.
Meer weten?
Webshop Ontwikkeling

Webshop Ontwikkeling

Het ontwikkelen van zowel kleine als grote, commercieel sterke webshops.
Meer weten?
Website Vernieuwen

Website Vernieuwen

Verhoog de bezoekersaantallen en conversies van je bestaande website, door het optimaliseren van je website en het vernieuwen van je webdesign.
Meer weten?
Wouter Groen

“Wat kan ik voor je betekenen?”

“Wat kunnen wij voor je betekenen?”

Ik heb interesse in*
Lees hier de privacy verklaring