Website Ontwikkeling

Bereik al je potentiƫle klanten en ontdek de voordelen van een eigen website. Met de website ontwikkeling van Realize Online zoeken we samen de oplossing die perfect past bij jou en je bedrijf.

 

Website Ontwikkeling

Alleen in Nederland zijn er al 15,5 miljoen internetgebruikers. Wat je doelgroep ook is, wie je ook wilt bereiken, iedereen is online. Als bedrijf is een website tegenwoordig onmisbaar.

Maatwerk

Van een simpele website tot een webshop met duizenden producten. Website ontwikkeling is bij ons altijd maatwerk. Samen zoeken we naar de beste oplossing die volledig aansluit bij jou en je organisatie.

Responsive webdesign

Sinds de opkomst van de smartphone en tablet is een responsive design onmisbaar. Dit betekent dat het design zich aanpast op het scherm waarop de website is geopend. Zo blijft een website goed leesbaar op alle schermformaten. De bezoeker zal hierdoor niet afhaken en snel vinden wat hij of zij nodig heeft. Wij zorgen er voor dat alle websites en webshops die wij leveren een responsive webdesign hebben.

Zoekmachinevriendelijk

Natuurlijk wil je dat je nieuwe website online goed te vinden is. Wij realiseren dit graag voor je en zorgen er voor dat de hele website technisch zoekmachinevriendelijk is. Zo is je website niet alleen voor bezoekers goed leesbaar, maar ook voor Google en andere zoekmachines.

Hosting en onderhoud

Het hebben van een website alleen is niet genoeg. Je wilt natuurlijk ook dat deze snel is, perfect werkt en altijd up-to-date blijft. Naast de ontwikkeling verzorgen wij ook het onderhoud en de hosting van je website. De hosting bevat ook een domeinnaam, e-mailadressen en de beveiliging van jouw website. Wij bieden snelle ondersteuning bij vragen over of aanpassingen op de website.

Enthousiast geworden over website ontwikkeling? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Voordelen:

Converterend webdesign
Mobiel- & tabletvriendelijk
Zoekmachine vriendelijke website
Maatwerk naar wens
Webhosting en ondersteuning

“Wat kan ik voor je betekenen?”

“Wat kunnen wij voor je betekenen?”

Ik heb interesse in*
Lees hier de privacy verklaring

Jelmer Clemenkowff