Website vernieuwen

Nieuwe functies nodig op je website? Toe aan een nieuw design? Of is je website niet meer goed vindbaar in Google? Je website vernieuwen in samenwerking met Realize Online zorgt voor een boost van je online aanwezigheid.

 

Website vernieuwen

Je website is nog niet mobiel- en tabletvriendelijk, of je bent gewoon toe aan een nieuwe online huisstijl of design. Wij helpen je graag met het vernieuwen van je huisstijl, design en gehele website!

Usability vergroten

Je hebt een mooi uitziende website, maar de bezoekers haken snel af na het zien van de eerste pagina. Het kan zijn dat dit aan de gebruiksvriendelijkheid van je website ligt. Met een snelle scan kunnen wij de usability van je website testen. Met de resultaten van de testen in ons achterhoofd, doen wij een aantal aanpassingen op je website, die grote impact kunnen hebben op het gebruikersgemak. Dit kan er voor zorgen dat mensen langer op je website blijven en sneller datgene zullen vinden wat ze zoeken.

Vindbaarheid vergroten

Om vindbaar te blijven in Google zal je site up-to-date gehouden moeten worden. Je bestaande site technisch optimaliseren voor de verschillende zoekmachines doen wij graag voor je. 

Meer weten over het vernieuwen van je website? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voordelen:

Nieuw design of huisstijl
Integreren van webshop
Complexe functies integreren
Vindbaarheid vergroten
Mobiel- & tabletvriendelijke website 

 

“Wat kan ik voor je betekenen?”

“Wat kunnen wij voor je betekenen?”

Ik heb interesse in*
Lees hier de privacy verklaring

Jelmer Clemenkowff