Zoekmachine adverteren

Snel meer bezoekers en leads generen? Concurrenten staan met hun advertenties altijd boven jouw zoekresultaten in Google? Zoekmachine adverteren is een effectieve manier om je bedrijf snel onder de aandacht te brengen.

 

Zoekmachine adverteren (SEA)

Het is je vast opgevallen. De eerste vier resultaten in Google zijn haast altijd advertenties. Hierdoor staan je concurrenten waarschijnlijk vrijwel altijd boven jouw website in de zoekresultaten. Zoekmachine adverteren, ook wel bekend onder de term Search Engine Advertising (SEA) is een vorm van online adverteren waarbij je advertentie verschijnt boven de gewone zoekresultaten in Google. SEA is een perfecte manier om je website snel goed vindbaar te maken via de zoekmachines.  

Google AdWords

Wij werken vooral met SEA via het platform van Google AdWords. Dit is een soort veiling waarbij er wordt geboden op een zoekwoord. Veelgebruikte zoekwoorden zijn over het algemeen duurder. Terwijl minder vaak gebruikte, maar mogelijk voor jou relevantere zoekwoorden juist goedkoper zijn. Wordt het juiste bedrag geboden en voldoet je advertentie aan de eisen? Dan wordt je advertentie weergegeven. Je betaalt pas wanneer er op je advertentie wordt geklikt. Vervolgens wordt de bezoeker doorgestuurd naar een landingspagina die speciaal is ingericht om de bezoeker te verleiden tot het maken van een conversie. Bijvoorbeeld het doen van een aankoop of het opnemen van contact met je bedrijf.

Zoekmachine adverteren met Realize Online

Klinkt moeilijk? Geen probleem! Je bepaalt samen met ons hoeveel je uitgeeft, hoe je advertenties eruit gaan zien en op welke termen je adverteert. De rest doen wij! Tijdens de campagne houden we je op de hoogte.  Je hoeft je alleen maar druk te maken over alle nieuwe klanten en leads die je hiermee binnen haalt. Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

 

Voordelen:

Snel vindbaar in Google
Meer bezoekers op je website
Converterende landingspagina’s
Kosten per klik en alles is meetbaar
Kosten beheersen met een dagbudget

 

“Wat kan ik voor je betekenen?”

“Wat kunnen wij voor je betekenen?”

Ik heb interesse in*
Lees hier de privacy verklaring

Jelmer Clemenkowff