Zoekmachine optimalisatie

Je hebt een prachtige website, maar de bezoekersaantallen blijven laag? Door middel van zoekmachine optimalisatie zorg je ervoor dat jouw website goed vindbaar is in verschillende zoekmachines en blijf je de concurrentie voor.

 

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. In Nederland wordt zelfs 95% van de online zoekopdrachten gedaan in Google. Uit deze cijfers blijkt hoe belangrijk het is dat jouw product of dienst gevonden kan worden op relevante zoekwoorden. Dit kan op twee verschillende manieren: zoekmachine adverteren (Google Adwords) en zoekmachine optimalisatie, oftewel Search Engine Optimization (SEO). Het grote verschil tussen deze twee technieken is dat je met zoekmachine adverteren, betaald per bezoeker die op je advertentie heeft geklikt. Met zoekmachine optimalisatie zorg je ervoor dat je pagina zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten weergegeven wordt. 

Het SEO-proces kost tijd. Het is een langetermijnstrategie en resultaten zijn niet direct zichtbaar, maar het proces werpt zeker zijn vruchten af. Het geeft een duurzame voorsprong op je concurrenten en kan zorgen voor een constante bezoekersstroom op je website.

Wil je samen met Realize Online je website goed vindbaar maken in verschillende zoekmachines? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Voordelen:

Hoge posities met relevante zoektermen
Je website optimaal leesbaar voor zoekmachine
Uitgebreid zoekwoorden onderzoek
Continue monitoring en optimalisatie
Lange termijnstrategie

 

“Wat kan ik voor je betekenen?”

“Wat kunnen wij voor je betekenen?”

Ik heb interesse in*
Lees hier de privacy verklaring

Jelmer Clemenkowff